Image Alt

Tarieven

Tarieven Ferry Active

Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod waardoor er voor een ieder wat wils is bij Ferry Active. We hanteren eenmalige inschrijfkosten van €10,-

Groepslessen

Bij Ferry Active train je in kleine groepen van maximaal 14 personen. Dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de begeleiding en aandacht van de trainer te waarborgen. Aangezien ieder op zijn eigen niveau traint, zijn er soms individuele aanpassingen nodig. Dit is onmogelijk te handhaven in een grote groep.

Fitness

Wil je fitnessen bij een sportschool met een persoonlijke en fijne sfeer?
Dan ben je bij Ferry Active bij het juiste adres. Hier kan je al fitnessen vanaf € 29,95 per maand. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Personal training

Een doel zonder plan, blijft een wens! Heb jij een doel voor ogen en die stok achter de deur nodig? Onze personal trainers gaan graag met je aan de slag en zullen er alles aan doen om samen met jou je doel te behalen!

DUO PERSONAL TRAINING

Ben jij op zoek naar gerichte begeleiding maar vind je samen sporten leuker dan alleen? Dan kan DUO PT iets voor jou zijn. Onze personal trainers gaan met jullie aan de slag en zullen er alles aan doen om samen met jullie de doelen te behalen.

Aan de hand van jullie gezamenlijke beginsituatie en doelstelling maken we
een plan voor jullie samen. Wanneer je kiest voor DUO PT krijg je ook persoonlijk voedingsadvies en zijn meet/weegmomenten inbegrepen.