Image Alt

Voedingscoaching

Ben jij ook helemaal klaar
met die kilo’s die er weer aankomen, of die je er juist niet af kunt krijgen? Wil je graag de juiste balans vinden in je eetpatroon?

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven. Er zijn talrijke meningen en ideeën over te vinden. Daarnaast zijn er talloze diëten en zou het één nog beter zijn dan het ander. Maar waarom stellen we het belangrijkste niet voorop? Zorg voor voeding die de cellen in je lichaam voeden zodat je leven kunt! Voeding waar je lichaam behoefte aan heeft. Ons lichaam heeft elke voedingsstof nodig! Koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit zijn de brand- en bouwstoffen voor ons lichaam. Geen dieet maar een levensstijl die ervoor zorgt dat je al deze brand- en bouwstoffen binnen krijgt. En niet door het aanleren van een bepaald trucje of door het voorschrijven van een dieet maar door een verandering van je levensstijl! Hierop gaan we je coachen en dat doen we op meerdere vlakken. We gaan je weer leren te vertrouwen op je eigen gevoel, gewoontes te doorbreken, om te gaan met obstakels en te genieten van je voeding. Of je nou wil afvallen, aankomen of op gewicht te blijven. Deze levensstijl kun je toepassen op jouw wensen!

Voedingscoaching ziet er als volgt uit:

  • Starten met een uitgebreide intake & meting op locatie Ferry Active
  •  1x per maand een weeg en meetmoment op locatie Ferry Active (34,95)
  • Tussentijdse online coaching momenten
  • Coaching op meerdere vlakken; weer leren vertrouwen op eigen gevoel, gewoontes doorbreken, hoe om te gaan met obstakels en weer gaan genieten van je voeding!

Naar wens kan er een voedingsschema op maat gemaakt worden (24,95,-). Er wordt rekening gehouden met uw allergieën en uw doelen!

Meer informatie over voedingscoaching? Vul hieronder je gegevens in.