Image Alt

Michell Meijer

Michell Meijer

Personal Trainer

Michell meijer Personal trainer

Wie ben je?
Mijn naam is Michell Meijer, ik ben 23 jaar en woon in Emmeloord. Ik doe aan fitness en maak graag wandelingen in de natuur. Op dit moment ben ik aan het voorbereiden voor mijn eerste Mens Physique wedstrijd op 6 oktober 2019. Bij Mens Physique wordt je lichaam beoordeeld op verhoudingen van spiergroepen, symmetrie van het lichaam en algemene uitstraling van het lichaam. Ik hou ervan om bezig te zijn met allerlei evenementen en wedstrijden met betrekking tot sport.

 

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?
Ik ben geboren en getogen in Emmeloord. Het voortgezet onderwijs heb ik gevolgd aan het Emelwerda College. Na 4 jaar op deze school te hebben gezeten wist ik al snel dat ik bij de defensie wou gaan werken, omdat ik graag actief en sportief bezig ben. Tevens sprak defensie mij aan omdat je veel discipline moet hebben en ik mij daar verder kon ontwikkelen. Na de middelbare school ben ik naar het ROC gegaan, omdat ik nog niet oud genoeg was voor defensie. Hier heb ik de VeVa opleiding gevolgd. Deze opleiding heb ik met een positief resultaat behaald.

Na de VeVa opleiding ben ik naar Defensie gegaan bij de Luchtmobiele brigade in Schaarsbergen. Bij defensie was het belangrijk dat je fit was en hier heb ik dan ook hard aan gewerkt. Ik merkte dat ik een betere conditie kreeg en steeds zwaardere opdrachten aan kon. Daarnaast heb ik geleerd ergens helemaal voor te gaan. Bij defensie kun je namelijk niet zomaar opgeven.Daarnaast heb ik bij defensie de 23 weekse opleiding tot infanterist afgerond.

 

Waarom ben ik personal trainer geworden?
Door sport heb ik mij ontwikkeld. Zo ben ik onder andere zelfverzekerder geworden en voel ik mij energieker. Graag wil ik mijn passie en kennis delen met anderen. Ik heb het vak geleerd met vallen en opstaan. Ik hoop je zo te kunnen begeleiden op een manier dat je niet in dezelfde valkuil trapt als ik, waardoor wij sneller je doelstellingen kunnen behalen.

Het helpen met het verwezenlijken van de desbetreffende doelstellingen, geeft mij een enorme boost van energie. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen in het begeleiden van clienten.

 

Motivatie
Wil jij fitter worden? Sterker worden? Afvallen? Spiermassa ontwikkelen? Lekkerder in je vel zitten? Weerbaarder worden? Voorwaardes voor je (top) sport verbeteren? Voor iedere doelstelling kun je bij mij terecht! Resultaat staat bij mij altijd voorop, maar ik houd van afwisseling en uitdaging. Dus je kunt nog wel eens verrast worden..