Image Alt

Judith Bloem

Judith Bloem

Groepsles instructeur

Judith Bloem Groepsles instructeur

Mijn naam is Judith Bloem.

Ik ben 29 jaar en ik ben opgegroeid in Sneek. Sinds kort samenwonend met Ferry in Marknesse.
Van jongs af aan ben ik veel met sport en voeding bezig. Hierin heb ik verschillende soorten sporten beoefent en kan ik mij geen leven zonder bedenken. Ik vind het heerlijk om te sporten en mijzelf in de sportschool uit te dagen. Ik voel mij hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk goed in mijn vel.

Zo ben ik ook al een aantal jaar fanatiek te vinden in de sportschool. En heb ik daar onder anderen mijn kennis op gedaan. Ik ben mij meer gaan verdiepen in training en voeding. Hoe train je op de juiste manier en hoe kan je het uiterste uit jezelf halen. Mijn kracht ligt bij het motiveren en enthousiasmeren van mensen om mij heen. Het is voor mij een uitdaging om jullie een leuke en efficiënte les te bieden. Ik hoop jullie snel in de sportschool te zien!

Motivatie
Wil jij fitter worden? Sterker worden? Afvallen? Spiermassa ontwikkelen? Lekkerder in je vel zitten? Weerbaarder worden? Voorwaardes voor je (top) sport verbeteren? Voor iedere doelstelling kun je bij mij terecht! Resultaat staat bij mij altijd voorop, maar ik houd van afwisseling en uitdaging. Dus je kunt nog wel eens verrast worden..