Image Alt

Ferry Salders

Ferry Salders

Personal Trainer

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Ferry Salders. Van jongs af aan heb ik al een passie voor sport, leefstijl en voeding.

Ik woon in Marknesse. In 2009 heb ik de opleiding Landstede Sport en Bewegen behaald. Om mij destijds te ontwikkelen heb ik naast de opleiding Landstede Sport en Bewegen mijn Fitness A, Squashtrainer A en Tennisleraar A diploma’s behaald. Hierna heb ik zes jaar met plezier tennislessen gegeven en heb ik meerdere jaren in verschillende sportscholen gewerkt. In deze sportscholen was ik werkzaam als fitnessinstructeur en groepsles instructeur. In 2012 ben ik begonnen aan de Politieacademie in Amsterdam. Bij de Politie Amsterdam heb ik 6 jaar gewerkt.

Mijn passie ligt bij het werken met mensen en trainen/begeleiden van mensen. Mijn doel is om mensen zich gelukkig te laten voelen in hun eigen lichaam en ik streef ernaar om het beste uit zichzelf te halen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben zoal bezig met fitness, tennis en boksen. Daarnaast loop ik graag met mijn vriendin en hond in de natuur.

Om nog meer kennis en vaardigheden op te doen heb ik in 2019 mij verder verdiept in voeding, bewegen en leefstijl- coaching. Ik heb de diploma’s behaald voor health coach,  functioneel bewegen, en de KSS2 opleiding bij de Nederlandse boksbond.

De volgende tekst inspireerd mij:
I’ve missed more than 9,000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”–
Michael Jordan