Image Alt

Personal Training

Bewegen is goed maar goed
bewegen is beter!

Iedereen wil lekker in zijn vel zitten en probeert zijn lichaam gezond te houden en meer vitaliteit te geven. Maar op eigen kracht de discipline opbrengen om iedere keer weer te gaan trainen en de lat steeds hoger te leggen, dat vergt heel veel motivatie en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd zullen eetgewoonten moeten veranderen, waarbij verantwoord voeding nog belangrijker is dan de training. Om een optimaal resultaat te boeken is een flinke en regelmatige steun in de rug nodig, waarmee u in staat wordt gesteld de doelstellingen stap-voor-stap te bereiken.

Een specialist die u op professionele, verantwoorde, veilige en enthousiasmerende wijze helpt om uw persoonlijke wensen tot een succes te maken! Rekening houdend met uw conditie en de tijden waarop u kunt trainen. Bovendien haalt uw trainer het optimale rendement uit uw trainingen dan wanneer u dit alleen zou moeten doen. Samenwerken aan uw succes is voor de personal trainer-coach de ultieme opdracht en uitdaging!

Samenwerken naar succes

Bij de eerste kennismaking met uw personal trainer-coach maakt u uw wensen kenbaar. Tijdens dit intakegesprek zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt, waarbij de door u bepaalde doelstellingen worden vastgelegd. Wat later volgt een onderzoek omtrent uw lichamelijke gesteldheid, waarbij uw algehele conditie wordt getest en uw gewicht en omtrekken worden gemeten. Tevens wordt er een bewegingsscan uitgevoerd. Hierdoor kunnen we blessures voor zijn en uw lichaam op de zwakke plekken sterker maken.

TRAININGSSCHEMA

van deze meetgegevens en uw doelstellingen wordt een trainingsschema ontwikkeld. Daarbij zal de personal trainer-coach u vertellen welke dingen u moet doen of juist moet nalaten om dit trainingsschema tot een succes te maken. Vervolgens wordt met u de gewenste trainingstijden en de locatie(s) vastgelegd (in de fitnesscentra, sportscholen, bij u thuis of in de buitenlucht). Ferry Active Personal Training zorgt ervoor dat u wordt getraind op een veelzijdige manier waarbij coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen, balans, snelheid , flexibiliteit maar ook uw doorzettingsvermogen en wilskracht worden vergroot. Variatie en uitdagende trainingen zijn daarbij vanzelfsprekend.
Kies vandaag nog voor een fitter en gezonder leven en laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend introductiegesprek en/of -training.