Image Alt

Jeugdboksen

Ben je tussen de 11 en 16 jaar oud en op zoek naar een sport waar je discipline, motoriek, reactiesnelheid, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij Jeugd boksen bij Ferry Active gebruiken we boksen als een actieve en positieve sport waarbij je veel spiergroepen in je lichaam traint. Terwijl je op een speelse manier bezig bent, verbeter je je conditie, motoriek en bouw je zelfvertrouwen op. Of je nu overtollige energie wilt kanaliseren of juist energie wilt opdoen na een boks training, boksen biedt de perfecte uitlaatklep. 

Onze boks trainingen besteden veel aandacht aan het versterken van de mentale weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kinderen. Boksen heeft een positieve invloed op deze aspecten. Voor sommige kinderen kan boksen dienen als een manier om agressie te beheersen en respect te verdienen. We leren boks technieken op een speelse manier, zodat je stap voor stap je vaardigheden verbetert. 

Bij Ferry Active staat respect hoog in het vaandel. We boksen met respect en hanteren de volgende regels: we komen op tijd, we groeten iedereen, we hebben respect voor elkaar, we zien elkaar als gelijken, we helpen elkaar en we vormen een hecht team. 

Bij Jeugd boksen bij Ferry Active hanteren we een aangepaste variant van het boksen. Stoten op het gezicht of hoofd zijn niet toegestaan. In plaats daarvan plaats je je stoten op de handschoenen van je tegenstander, bokszak of de pads van de trainer.

Bij Ferry Active leren we je boksen met respect en zorgen we ervoor dat je de sport op een veilige manier kunt beoefenen. Onze ervaren en gediplomeerde trainers staan voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Lestijd

Dinsdagmiddag 16.30 uur – 17.20 uur