Image Alt

Boksen

Boksen

Boksen is conditioneel één van de meest uitdagende sporten. Boksen is een zeer technische en tactische sport, de trainingen zijn erop gericht om deze technieken goed aan te leren. Daarbij is het belangrijk te leren over het juiste voeten werk, het kunnen ontwijken van stoten en maken van stootcombinaties. Daarnaast wordt er gewerkt aan de aandacht, coördinatie, conditionele oefeningen en sparren. De les wordt aangepast op elk niveau, zodat de technieken goed worden aangeleerd en het een leuke en doeltreffende les is. Tijdens de lessen hangt er een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Na een lange dag is dit een geweldige manier om wat stoom af te blazen. Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van de bokshandschoenen van de sportschool.

Boksen zaktraining

De zaktraining bij Ferry Active is een intensieve workout. Je oefent verschillende stoottechnieken op een bokszak en je voert krachtoefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Bij deze les wordt er niet op het lichaam en en of hoofd gestoten. Tijdens de les word je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief, maar veilig verloopt. Bokszaktraining is een echte fatburner en razend populair.

PADS TRAINING

Pads training is een intensieve workout voor beginnende of gevorderde boksers. Met padsen werk je niet alleen aan je techniek, maar het is ook ideaal om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Kortom: even heerlijk ontstressen en calorieën verbranden! Bij deze les wordt er niet op het lichaam en en of hoofd gestoten.

CROSS BOXING

Deze next level workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Net als bij pads training wordt ook hier puur het middel boksen gebruikt om fit te worden. Geen sparvormen en geen blauwe ogen dus.

Dit in combinatie met een functionele circuit-training, is een fantastische fullbody workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.