Image Alt

Bokstraining

Bokstraining

Bij Ferry Active worden de bokstrainingen op de dinsdagavond en donderdagavond om 19.30 uur gegeven door een Nederlands Boksbond KSS3 gedilomeerde trainer, Ben Quint, van Boks Academie Bant. http://www.babant.nl

Boksen

Boksen is conditioneel één van de meest uitdagende sporten. Boksen is een zeer technische en tactische sport, de trainingen zijn erop gericht om deze technieken goed aan te leren. Daarbij is het belangrijk te leren over het juiste voeten werk, het kunnen ontwijken van stoten en maken van stootcombinaties. Daarnaast wordt er gewerkt aan de aandacht, coördinatie, conditionele oefeningen en sparren. De les wordt aangepast op elk niveau, zodat de technieken goed worden aangeleerd en het een leuke en doeltreffende les is. Tijdens de lessen hangt er een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Na een lange dat is dit een geweldige manier om wat stoom af te blazen. Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van de bokshandschoenen van de sportschool.

BOKSZAKTRAINING

De zaktraining bij Ferry Active is een intensieve workout. Je oefent verschillende stoottechnieken op een bokszak en je voert krachtoefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Bij deze les wordt er niet op het lichaam en en of hoofd gestoten. Tijdens de les word je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief, maar veilig verloopt. Bokszaktraining is een echte fatburner en razend populair.

PADS TRAINING

Pads training is een intensieve workout voor beginnende of gevorderde boksers. Met padsen werk je niet alleen aan je techniek, maar het is ook ideaal om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Kortom: even heerlijk ontstressen en calorieën verbranden! Bij deze les wordt er niet op het lichaam en en of hoofd gestoten.