Image Alt

Boksen (techniek)

Leer de Echte Sport Boksen bij Ferry Active

Bij Ferry Active bieden we jou de kans om de authentieke bokssport te leren.

Onze sportschool is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond, wat betekent dat je traint onder de begeleiding van gekwalificeerde trainers met een officiële licentie. Of je nu een beginner bent of een gevorderde bokser, onze bokstrainingen zijn ontworpen om je vaardigheden te ontwikkelen en je conditie te verbeteren.

Wat kun je verwachten tijdens onze bokstrainingen?

  • Technieken van het Boksen: Tijdens elke training leer je de juiste technieken van het boksen, van stoten en verdedigen tot voetenwerk en combinaties.
  • Sparren met Elkaar: Naast technische drills krijg je de kans om tegen elkaar te boksen. Dit helpt je om de geleerde technieken in de praktijk te brengen en je reactievermogen en strategie te verbeteren.
  • Professionele Begeleiding: Onze trainer heeft een trainerslicentie van de Nederlandse Boksbond, wat staat voor professionaliteit en kwaliteit.
  • Intensieve Workout: Boksen is niet alleen een vechtsport maar ook een geweldige manier om aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken.

Bij Ferry Active geloven we dat boksen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom creëren we een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht je niveau.

Kom langs en ervaar zelf de energie en uitdaging van onze bokstrainingen. Schrijf je vandaag nog in en word een betere versie van jezelf bij Ferry Active!

Lestijden boksen techniek:

Dinsdagavond 19.30 uur – 20.30 uur.
Donderdagavond 19.30 uur – 20.30 uur.

Wil je een keertje mee komen doen bij een bokstraining? Boek dan een gratis proefles.

Je krijgt duidelijke uitleg van onze bokstrainers en je kunt gelijk meetrainen. De proefles is vrijblijvend: zo kun je eerst kijken of boksen iets voor je is.

Meteen lid worden? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie over tarieven.