Image Alt

Bokstraining

Bokstraining

Bij Ferry Active worden de bokstrainingen op de dinsdagavond en donderdagavond om 19.30 uur gegeven door een Nederlands Boksbond gedilomeerde trainer, Ben Quint, van Boks Academie Bant. http://www.babant.nl

Boksen

Boksen is conditioneel één van de meest uitdagende sporten. Boksen is een zeer technische en tactische sport, de trainingen zijn erop gericht om deze technieken goed aan te leren.
Daarbij is het belangrijk te leren over het juiste voeten werk, het kunnen ontwijken van stoten en maken van stootcombinaties. Daarnaast wordt er gewerkt aan de aandacht, coördinatie, conditionele oefeningen en sparren. De les wordt aangepast op elk niveau, zodat de technieken goed worden aangeleerd en het een leuke en doeltreffende les is. Tijdens de lessen hangt er een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Na een lange dat is dit een geweldige manier om wat stoom af te blazen.
Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van de bokshandschoenen van de sportschool.

BOKSZAKTRAINING

Boksen is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden. Daarnaast is het leuk, je leert jezelf verdedigen én je bouwt er een ijzeren conditie mee op.
De zaktraining bij Ferry Active is een intensieve boksles waarbij je in groepjes op een leuke manier leert boksen. Je oefent verschillende stoottechnieken op een bokszak en je voert krachtoefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten. Tijdens de les word je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief, maar veilig verloopt. Bokszaktraining is een echte fatburner en razend populair.
Boksen is een zeer effectieve workout en na een zware dag ook een fijne stress release.
Boksen is zeer effectief om op een verantwoorde wijze snel fit te worden, daarnaast zorg het voor een:
Betere conditie Stressontlading en ontspanning Een hoge vetverbranding Spieropbouw

Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van de bokshandschoenen van de sportschool.