Image Alt

Active Elite pakket

BEWEGEN IS GOED, MAAR GOED
BEWEGEN IS BETER!

Iedereen wil lekker in zijn vel zitten en probeert zijn lichaam gezond te houden en meer vitaliteit te geven. Maar op eigen kracht de discipline wil lekker in zijn vel zitten en probeert zijn lichaam gezond te houd opbrengen om iedere keer weer te gaan trainen en de lat steeds hoger te leggen, dat vergt heel veel motivatie en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd zullen eetgewoonten moeten veranderen, waarbij verantwoorde voeding nog belangrijker is dan de training. Om een optimaal resultaat te boeken is regelmatige steun in de rug nodig, waarmee u in staat wordt gesteld de doelstellingen stap-voor-stap te bereiken.
Een specialist die u op professionele, verantwoorde, veilige en enthousiasmerende wijze helpt om uw persoonlijke wensen tot een succes te maken! Rekening houdend met uw conditie en de tijden waarop u kunt trainen. Bovendien haalt uw trainer het optimale rendement uit uw trainingen, dan wanneer u dit alleen zou moeten doen. Samenwerken aan uw succes is voor ons de ultieme opdracht en uitdaging!

INTAKE
Bij de eerste kennismaking met uw personal trainer-coach maakt u uw wensen kenbaar. Tijdens dit intakegesprek zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt, waarbij de door u bepaalde doelstellingen worden vastgelegd. Wat later volgt een onderzoek omtrent uw lichamelijke gesteldheid, waarbij uw algehele conditie wordt getest en uw gewicht en omtrekken worden gemeten. Tevens wordt er een bewegingsscan uitgevoerd. Hierdoor kunnen we blessures voor zijn en uw lichaam op de zwakke plekken sterker maken.

TRAININGSSCHEMA
Aan de hand van deze meetgegevens en uw doelstellingen wordt een trainingsschema ontwikkeld. Daarbij zal de personal trainer-coach u vertellen welke dingen u moet doen of juist moet nalaten om dit trainingsschema tot een succes te maken. Ferry Active Personal Training zorgt ervoor dat u wordt getraind op een veelzijdige manier waarbij coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen, balans, snelheid, flexibiliteit maar ook uw doorzettingsvermogen en wilskracht worden vergroot. Variatie en uitdagende trainingen zijn daarbij vanzelfsprekend.

Wat zit erin begrepen?

  • 24/7 begeleiding via een persoonlijke app
  • Beweegscan en conditiemeting
  • Continu bijgewerkt voedingsplan op maat (t.w.v. €24,95)
  • Continu bijgewerkt trainingsschema op maat (t.w.v. €24,95,-)
  • Beweegscan en fitheidsmeting
  • 1x in de maand een weeg- en meetmoment (t.w.v. €34,95,-)
  • 1x in de twee weken een personal training (t.w.v. €45,-)
  • Onbeperkt maandabonnement (t.w.v. €39,95,-)

Benieuwd of onze werkwijze bij jou past en wil je eens vrijblijvend een gesprek met één van onze medewerkers? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen z.s.m contact met je op.